Apartman Sonja

Apartman Sonja moderan je novouređen apartman od 35m2 namjenjen za smještaj do 4 osobe. Sastoji se od dnevnog boravka sa sjedećom garniturom na razvlačenje, kuhinje s blagovaonom, kupaone i spavaće sobe sa bračnim krevetom.

WiFiAirConditioningGrijanjeTVKrevetOrmarKaucStolStolciKuhaloPriborZaciniToaletToaletPapirTus više ...

Soba Zara

Soba Zara opremljena je s bračnim krevetom, klima uređajem, centralnim grijanjem, LED televizorom, stolom, ormarom, te vlastitom kupaonicom s walk-in tušem.

WiFiAirConditioningGrijanjeTVKrevetOrmarStolStolciToaletToaletPapirTus  više ...

Soba Nika Soba Nika opremljena je s krevetom (bračni ili odvojeni kreveti), klima uređajem, centralnim grijanjem, LED televizorom, stolom, ormarom, te vlastitom kupaonicom s walk-in tušem.

WiFiAirConditioningGrijanjeTVKrevetJedanKrevetJedanOrmarStolStolciToaletToaletPapirTus više ...

Pogodno za posjetitelje bolnica - preko puta bolnica Rebro i Jordanovac, u blizini niza bolničkih ustanova, te parka Maksimir.

Lokacija

Apartman za 4 osobe - dnevni boravak s garniturom na razvlačenje, kuhinja s blagovaonom, kupaonica s walk-in tušem, spavaća soba.

Apartman Sonja

Soba opremljena s bračnim krevetom, klima uređajem, centralnim grijanjem, televizorom, te vlastitom kupaonicom s walk-in tušem.

Soba Zara

Soba opremljena s dva kreveta, klima uređajem, centralnim grijanjem, televizorom, te vlastitom kupaonicom s walk-in tušem.

Soba Nika