Smještaj je pogodan za posjetitelje bolnica budući da se nalazi preko puta bolnice KBC Rebro i Plućne bolnice Jordanovac, u neposrednoj blizini niza javnih i privatnih bolnica (KB Merkur, Dječja bolnica Srebrnjak, SK Vuk Vrhovec, Poliklinika Arithera, Poliklinika Čavka).

Razni servisi (trgovina, ljekarna, kafići, javni prijevoz) nalaze su neposrednoj blizini našeg smještaja, pa je pogodan za posjetitelje bez vlastitog prijevoza.

U blizini je i Dinamov stadion, novootvoreni bazen na Sveticama, te park Maksimir i Zoološki vrt, za relasirajuće šetnje uprirodi.

Print

Udaljenost

Udaljenost od

  • Trga bana Josipa Jelačića - 2,9 km
  • Autobusnog kolodvora - 2,9 km
  • Željezničkog kolodvora - 3,1 km
  • Zračne luke - 14 km

Kako do nas

Ukoliko dolazite javnim prijevozom, autobusna linija 228 koja vozi na relaciji Svetice - Rebro – Svetice, dovest će vas točno na autobusnu stanicu preko puta našeg smještaja.

Ukoliko dolazite privatnim prijevozom preporučamo dolazak Zagrebačkom obilaznicom, na izlaz Velika Kosnica/Zagreb-Radnička c. (Domovinski most).

Parking

Parking za goste je osiguran, isključivo uz raniju najavu i dogovor, a parkiranje je moguće i na ulicama u okolici po cijenama Zagrebparkinga (vikend se od subote u 15 sati ne naplaćuje) ili u garaži Rebro.